41 نکته باربری : بسته بندی و حمل منازل و ادارات

41 نکته باربری و بسته بندی اثاثیه منزل و ادارات

1. خلاص شدن از دست همه چیز:

همه چیز که نه ولی بیشتر موارد غیر ضروری و غیر قابل استفاده ای که از خانه تان بیرون می اندازید. یک موسس حرفه ای پیشنهاد می کند که هر درهم و برهمی را هرچه زودتر از خانه تان پاک کنید. با وسایلتان بی رحم باشید.

2. دسته بندی همه چیز با الگو:

متعلقاتتان را با الگو تنظیم کنید نه با اتاق. به جای اینکه یک روز را صرف تمیز کردن اتاق خوابتان کنید، فقط یک بعدازظهر را صرف دسته بندی از طریق مقاله در مورد پوشش اتاقتان کنید.

نکات باربری و حمل و نقل

3. برای یک کمک مالی رایگان برنامه ریزی کنید:

یک فضای ذخیره سازی برنامه ریزی کنید. همه ی کاری که باید انجام دهید این است که موارد بخشیدنی را در جعبه هایی بگذارید و آن ها را دم در رها کنید. افراد خیر خواهی هستند که این وسایل را بر میدارند و به موسسه ی خیریه ی محل تحویل می دهند.

4. کنار گذاشتن وسایل برای فروش:

احتمالا شما وسایلی دارید که دیگر آن ها را نمی خواهید. اما دوست دارید که مقدار کمی پول برای آن ها به دست آورید. اگر اینطور است این چیز ها را کنار بگذارید و جایی که قرار است آن ها را بفروشید تعیین کنید.

5. جستجوی شرکت های حمل و نقل حرفه ای:

جستجو کردن هیچوقت جذاب نیست. یک شرکت حمل و نقل (مانند اتوبار و باربری اقدسیه) اغلب می تواند همه ی تجربه ی جا به جایی شما را بسازد یا خراب کند. بنابراین مهم است که درست انتخاب کنید. هرچه تلاش بیشتری برای پیدا کردن یک شرکت قابل اعتماد با خدمات عالی انجام دهید در روز جا به جایی عذاب کمتری می بینید.

6. روز مناسبی را برای جا به جایی انتخاب کنید:

اگر یک برنامه ی منعطف دارید با تاریخ های جا به جایی ور بروید و سعی کنید ارزان ترین زمان را برای قرار پیدا کنید. شرکت های حمل و نقل آخر هفته ها شلوغ ترین تایم را دارند. ممکن است یک تخفیف قابل توجه هم بگیرید.

7. بهترین راه برای رسیدن به خانه ی جدید را نقشه یابی کنید:

بهترین و موثرترین راه برای جایی که قرار است بروید پیدا کنید. قبل از حرکت بزرگراه را جستجو کنید. و ترافیک، مسیر ها و توقف های ضروری را هنگامی که برنامه ریزی می کنید در نظر بگیرید.

8. ایجاد لیستی از کار هایی که برای جا به جایی باید انجام دهید:

وقتی جا به جا می شوید به ناچار باید به چیز های مختلفی که انجام می دهید پایان دهید. به این کار ها و یادآوری ها اجازه ندهید که ذهن شما را به خطا ببرند. آن ها را در جایی بنویسید. هیچ جزییاتی خیلی ناچیز نیست.

9. کار های مربوط به جا به جایی را روی تقویمتان بنویسید:

یک تقویم بزرگ بگیرید و جا های سفید خالی را با کار های مهم روزانه جهت آماده کردن برای جا به جاییتان نشانگذاری کنید. به عنوان مثال: سه شنبه: زنگ زدن به شرکت حمل و نقل یا رزرو اینترنتی بار . چهارشنبه: مرتب کردن لوازم آرایشی

10. گرفتن جعبه از مغازه های محل:

سری به مغازه ی محلتان بزنید و ببینید جعبه های استفاده شده شان را بازیافت می کنند یا نه. اگر اینطور بود از آن ها بخواهید تعدادی از آن ها را به شما بدهند. فقط مطمئن شوید که جعبه ها خیلی پوشیده هستند و شما فقط برای نگهداری موارد سبک از آن ها استفاده می کنید.

چک کنید که جعبه های اصلی وسایل الکتریکی را داشته باشید

11. چک کنید که جعبه های اصلی وسایل الکتریکی را داشته باشید:

بهترین راه برای حمل و نقل وسایل الکتریکی این است که در جعبه های اصلیشان که در هنگام خرید داشته اند حمل شوند. اگر آن ها را ندارید پتو های لحافی، نایلون حبابدار، و چسب محکم، همه ی این ها برای محافظت از تلویزیون و موارد مشابه مناسب است.

12. به مغازه ی سخت افزار بروید:

با خانواده، شریک یا هم اتاقیتان بنشینید و حسابی در مورد هر چیز ممکنی که به آن احتیاج پیدا می کنید و در مراحل جا به جایی به شما کمک می کند فکر کنید. باز هم می گوییم هیچ چیز خیلی ناچیز نیست. چسب بسته بندی، جعبه های مقوایی، کاغذ بسته بندی، پیچ های اضافی، یک جاروبرقی جدید و هر چیزی که نام ببرید.

13. لوازم بسته بندی و جا به جایی را تهیه کنید:

موارد در صورت نیاز را هنگامی که لیست مغازه را تهیه می کنید فراموش نکنید. وسایل اضافی مثل لامپ روشنایی، سیم های سیار و … را انبار کنید.

14. برنامه ی تفکیک زمان داشته باشید:

با تامین کننده ی کابل، اینترنت، برق و گاز خود حداقل یک هفته قبل از حرکت تماس بگیرید. برای اینکه بفهمید چه موقع لازم است همه ی آن ها را خاموش کنید. مطمئن شوید که در برنامه تان زمان کافی برای جمع کردن هر مورد ضروری که ممکن است نیاز به برگشت داشته باشند کنار گذاشته اید. نکته باربری

15. به دوستان زود زنگ بزنید:

اگر به دوستان و فامیل برای کمک تکیه دارید یک ماه به آن ها توجه کنید. همین کار مشابه را با پرستار بچه ها برای بچه هایتان انجام دهید. یک ایمیل با تمام جزییات مربوط به مکان ملاقات، زمان و چیز هایی که باید بیاورند بفرستید.

16. از قبل بسته بندی کنید:

بسته بندی اثاثیه کم کم خیلی کم استرس تر از تلاش برای انجام همه ی این کار در یک روز است. چند ماه قبل شروع به بسته بندی وسایلی کنید که می دانید از آن ها استفاده نمی کنید.

17. وسایل تزیینی را چند هفته قبل بسته بندی کنید:

همه ی وسایل هنری و تزیینی خود را چند هفته قبل از حرکت بسته بندی کنید. این قطعه ها می توانند سخت ترین چیز ها برای نگهداری باشند. زیرا شکستنی هستند و اغلب شکل های عجیب و غریبی دارند. بنابراین داشتن کمی زمان بیشتر برای فهمیدن اینکه چطور آن ها را به درستی بپیچید حیاتی است.

18. آدرستان را یک هفته قبل از جا به جایی تغییر دهید:

این مورد یکی از چیز هایی است که همه فراموش می کنند انجام دهند تا وقتی که دو هفته در خانه ی جدید زندگی می کنند. آدرستان را قبل از آن زمان تغییر دهید تا قبض ها، صورتحساب کارت اعتباری و بسته ها به موقع برسند و بدون عذاب و سردرگمی باشد.

19.جعبه ها را برچسب گذاری کنید:

کلید پیدا کردن وسایل به آسانی، برچسب گذاری همه ی جعبه های بسته بندی شده به طور واضح است. وقتی که جعبه ها را در ماشین دسته بندی می کنید نمی توانید روی آن ها را ببینید. بنابراین مطمئن شوید که کناره ها را خوب برچسب گذاری کرده اید. جعبه ها را با الگو و با اتاق برچسب بزنید ( به عنوان مثال: کتاب، کتابخانه و کتاب، اتاق خواب ). اگر یادگیری تصویری بهتری دارید از نوار رنگی برای برچسب استفاده کنید.

20. ایجاد یک سیستم شماره ای:

وقتی جعبه ای را می بندید یادداشتی از تک تک وسایل داخل آن داشته باشید. لیست آن را بنویسید و سپس به جعبه شماره ای اختصاص دهید. این کار دو مزیت دارد: یکی اینکه می توانید وقتی وسیله ای لازم داشتید مستقیم سراغ جعبه ی شماره ی فلان بروید به جای اینکه تمام جعبه ها را بگردید. مزیت دیگر این است که شماره ی کل جعبه هایی که حمل می کنید دارید. پس می توانید چک کنید که چیزی کم یا دزدیده نشده باشد.

21. از جعبه های کوچک برای موارد سنگین استفاده کنید:

جعبه های کوچک را با اجسام سنگین تر پر کنید و از جعبه های بزرگ برای چیز های سبک مثل بالش های تزیینی، حوله ها و پارچه های کتانی استفاده کنید.

22. از چسب بسته بندی استفاده کنید:

با چسب نواری اشتباه نگیرید. چسب بسته بندی همان چسب روشن خیلی چسبنده ای است که در اداره ی پست دیده اید. همیشه مطمئن شوید که جعبه هایتان رویه دارند. اما روش متقابل قفل کردن با ضربه زدن روی جعبه را به کار نبرید. فقط آن ها را با چسب ببندید. به این روش خیلی امن تر است.

23. از اجسام شکستنی با بسته بندی کاغذ، نایلون حبابدار و یا پتو محافظت کنید:

از کاغذ بسته بندی برای گذاشتن بین ظروف شکستنی و موارد تزیینی استفاده کنید. داخل لیوان ها را با آن پر کنید. آن را دور گلدان ها و کاسه ها بپوشانید و هم چنین آن را بین ظروف و کناره های جعبه قرار دهید. مطمئن شوید که هر کدام از وسایل شکستنی را جداگانه پوشانده اید.

24. ظرف ها را به صورت عمودی بسته بندی کنید:

ظرف ها را به صورت افقی روی هم داخل جعبه تلنبار نکنید. به جای آن، بشقاب ها و کاسه ها را در کاغذ بسته بندی بپیچید، آن ها را داخل جعبه روی قسمت های کناریشان قرار دهید و سپس فضای خالی بین آن ها را با بابل رپ پر کنید تا از ترک و شکستگی جلوگیری کند. نکته باربری

25. روی سر بطری ها را با نایلون بپوشانید:

برای جلوگیری از نشتی و ریخته شدن، دو دقیقه وقت اضافی برای بسته بندی ایمن بطری ها وقت بگذارید. سرپوش شامپو را باز کنید و کمی نایلون روی سر آن بپیچید و سرپوش را روی آن بگذارید.

ابزارآلات بسته بندی

26. چیز هایی را که زود به آن ها نیاز پیدا می کنید در یک جعبه ی پلاستیکی روشن بسته بندی کنید:

این چیز ها می توانند دستمال توالت، پرده ی حمام، صابون، حوله یا هر چیزی که فکر می کنید روز یا شب اول در خانه ی جدید به آن احتیاج پیدا می کنید باشد.

27. یک کیف شبانه ی شخصی را بسته بندی کنید:

شما همه چیز را همان روز اول باز نمی کنید. بنابراین هر چیزی را که لازم است تا در اولین شب اقامتتان احساس راحتی کنید بیاورید. تغییری در لباس ها، لوازم، یک بطری آب و لپ تاپتان می تواند راهی طولانی در ساختن جای جدید مثل خانه باشد.

28. از خرید مواد غذایی یک هفته قبل از حرکت خودداری کنید:

برای اینکه از گناه دور ریختن مواد غذایی مناسب در امان باشید از خرید مواد غذایی یک یا دو هفته قبل از برنامه ریزی برای جا به جایی اجتناب کنید. سعی کنید که وعده های غذایی را با استفاده از تمام مواد غذایی موجود در خانه درست کنید.

29. از وسایل الکتریکی خود عکس بگیرید:

قبل از اینکه آن ها را از هم جدا کنید یا ببندید چند عکس از پشت وسایل الکتریکی خود بگیرید ( جای سیم ها ). داشتن این عکس ها خیلی سریع تر و آسان تر تلویزیون یا مانیتورتان را مثل قبل می کند. دیگر نیازی به رنگ آمیزی نیست.

30. مخازن ذخیره سازی و چمدان خود را برای استفاده بگذارید:

به جای تلاش برای فهمیدن اینکه چطور همه ی سبد های بافتنی، صندوقچه های کتانی و چمدان ها را بسته بندی کنید، وسایل را داخل آن ها نگه دارید. لباس ها و کفش ها برای چمدان های محکم و حوله ها و روبالشی ها برای سبک وزن ها، صندوقچه ها و سبد های سر باز.

31. از کاغذ های مهم کپی بگیرید:

یک کیف اسناد یا جعبه ی جداگانه را با کپی هایی از همه ی اسناد و مدارک مهم در صورت نیاز پر کنید. هر چند که ممکن است اسکن یا کپی همه ی شناسنامه ها، پاسپورت، حق بیمه و اظهارنامه ی مالیاتی کسل کننده باشد. اما شما نمی خواهید ریسک کنید که به تنها نسخه ی مدارکتان آسیب برسد. آن ها خیلی با ارزشند.

32. لوازم پاک کننده و نظافتی را برای روز جا به جایی کنار بگذارید:

یک جاروبرقی، پاک کننده، خاک انداز، گردگیر، اسفنج، وسایل تمیز کننده و پارچه های کهنه را برای پاک کردن و خشک کردن سطوح کثیف کنار بگذارید.

33. یخ های یخچالتان را حداقل یک روز قبل از جا به جایی آب کنید:

چه کسی می خواهد بیدار شود و یک یخچال کثیف در خانه ی جدید ببیند؟ قطعا هیچکس. وقت بگذارید برای اینکه یخچالتان را به طور کامل تمیز کنید و همه ی مایعات را قبل از حمل به خانه ی جدید پاک کنید.

34. جعبه های مربوط به اتاق های یکسان را با هم بار کنید:

جعبه ها را در گروه هایی بر طبق اتاق هایی که با برچسب نشان داده شده اند بارگیری کنید. همه ی وسایل آشپزخانه را با هم، همه ی لوازم اتاق خواب را با هم، همه ی وسایل اتاق پذیرایی را با هم قرار دهید.

35. مبلمان سنگین را در ابتدا در کامیون بارگیری کنید:

یک نفر باید باشد که بداند چطور همه چیز را در پشت کامیون در موثرترین راه ممکن قرار دهد. اول مبلمان سنگین خود را بار کنید. مثل مبل ها. و سپس کار را با اقلام سبک تر تمام کنید.

36. از خانه ی جدیدتان عکس بگیرید قبل از اینکه هر چیزی را به آن جا ببرید:

این نکته فقط وقتی کاربرد دارد که شما خانه ی جدید را اجاره کرده باشید. قبل از اینکه دوستان و خانواده تان شروع به انبار کردن جعبه ها در ورودی کنند سعی کنید چند عکس از فضای خودتان بگیرید. بنابراین می توانید هر آسیب موجود را یادداشت کنید. خیلی سخت خواهد بود که اثبات کنید شما بعد از وارد کردن مبلمانتان باعث و بانی آن آن آسیب ها نبوده اید.

37. محول کردن کار ها وقتی شما در حال باز کردن کامیون هستید:

بسنجید که چه کسی در روز جا به جایی رییس خواهد بود؟ هر کس که با فرایند تنظیم و باز کردن راحت است باید این موقعیت را بر عهده بگیرد. هر کار کوچکی را محول کنید. بنابراین هیچکس وقت را تلف نمی کند یا بیکار نمی نشیند.

38. کیسه های زیپی را نگه دارید:

ذخیره ای از کیسه های زیپی در کیف یا کوله پشتی برای یک روز جا به جایی بزرگ داشته باشید. شما می توانید کیسه ها را برای نگه داشتن دستگیره، پیچ ها و قلاب های کوچک، کلید چمدان یا دیگر وسایل کوچک که راحت فراموش می شوند استفاده کنید.

39. در ابتدا تخت خواب ها را درست کنید:

پیشنهاد می شود که تخت خوابتان را هر چه سریع تر درست کنید.

40. میزبان خوبی باشید:

مطمئن شوید که مواظب کسانی که در جا به جایی به شما کمک کرده اند هستید. صرف نظر از اینکه برای انجام آن مزد گرفته اند. نوشیدنی و خوراکی برای همه آماده کنید و برای همه شام سفارش دهید.

41. فضا:

برای هر چیزی که نمی خواهید با شما باشد ولی نمی توانید با آن خداحافظی کنید یک فضای ذخیره سازی برنامه ریزی کنید. نکته باربری

 

این مقاله ترجمه و همچنین ویرایشی است از https://makespace.com/blog/posts/moving-packing-tips/ .

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *