اسباب کشی آسان
نکاتی برای اسباب کشی آسان تر
یکی از موضوعاتی که شما در طول زندگیتان حتما با آن رو به رو می شوید اسباب کشی آسان است. حتماً برای شما هم پیش آمده که تا اسم اسباب کشی می آید دچار استرس شوید و به سختی های این کار فکر کنید و عذاب بکشید. ولی اگر نکات مهم و کلیدی را درباره ی این موضوع بدانید می تواند به شما کمک بسیاری کند و کمی از این استرس و سختی کار بکاهد.
22 نکته کلیدی برای اسباب کشی
1- در اولین قدم برای اسباب کشی سعی کنید لیست کارهایی که در طی اسباب کشی قرار است انجام دهید، به ترتیب اولویت بندی یادداشت کنید.
2- بعد از نوشتن کارها، نوبت به این می رسد که ببینید برای بسته بندی اسباب و اثاثیه چه وسایلی مورد نیازتان است. در تهیه کردن وسایل اتوبار تهران هم سعی کنید دقت کافی را داشته باشید. سعی کنید جعبه های ضخیم و مقوایی با سایزهای متفاوت تهیه کنید. جعبه ای که توانایی تحمل وزن بارهایتان را داشته باشد. طناب و پارچه برای پیچاندن، دور وسایلی مثل رخت خواب یا لباس هایتان تهیه کنید. چسب نواری پهن، منگنه، برچسب و ماژیک برای نوشتن اطلاعات داخل جعبه، روزنامه باطله و پلاستیک های حباب دار، برای محافظت از وسایل شکستنی، از وسایلی است که برای اسباب کشی باید تهیه کنید.
3- در اتوبار معتبر سعی کنید قبل از اینکه وسیله ها را بسته بندی کنید آن ها را بشویید. البته برای وسایلی مثل ظرف های مصرفی، یک بار کافی نیست و باید بعد از باز کردن وسایل هم، دوباره ظرف ها شسته شوند.
4- در هنگام بسته بندی لوازم شکستنی، اگر هنوز جعبه های کارخانه ای وسایلتان را داشتید از آن ها استفاده کنید. در غیر اینصورت آن ها را داخل روزنامه یا پلاستیک های حباب دار بپیچید و با دقت آن ها را در کنار هم در یک جعبه ی بزرگ قرار دهید.
5- حتما قبل از استفاده از جعبه هایی که تهیه کرده اید از محکم بودن مقوای جعبه و اتصالاتش مطمئن شوید. تا در هنگام اسباب کشی باربری تهران جعبه ها پاره نشوند و اسباب و اثاثیه تان سالم به مقصد برسد.
6- وسایل ریز و کوچک شکستنی را لا به لای روزنامه و پارچه بپیچید و آن هارا داخل ظروف پلاستیکی که در آشپزخانه تان دارید قرار دهید.
قسمت اول نکات اسباب کشی
7- در هنگام چیدن وسایل در جعبه حتماً به وزن وسایل و تحمل جعبه دقت کنید تا در زمان جا به جایی مشکلی پیش نیاید.
8- می توانید از طناب های ضخیم باربری معتبر برای محکم کردن جعبه هایتان استفاده کنید.
9- بعد از اتمام بسته بندی حتما آن هارا بشمارید تا هنگام اسباب کشی از جا گذاشتن آن ها جلوگیری کنید.
10- بعد از این که همه ی وسایلتان را در جعبه ها گذاشتید با ماژیک روی در جعبه ها اسم تک تک وسایل داخل جعبه را بنویسید. اگر داخل جعبه وسایل شکستنی دارید حتما روی جعبه با خط درشت بنویسید شکستنی. برای اینکه کارتان در چیدن وسایل، در خانه جدید راحت تر شود می توانید نام مکانی که وسایل جعبه به آنجا تعلق دارد هم بنویسید. مثلا وسایل اتاق خواب، وسایل آشپزخانه و …
11- در هنگام بسته بندی فرش ها برای جلوگیری از کثیف شدن فرش و ریشه های فرش، دو طرف ریشه فرش را بین پارچه قرار دهید سپس فرش را با پارچه ی دیگری لوله کنید.
شما می توانید ادامه این بجث را در بخش دوم(روش های اسباب کشی) مطالعه نمایید.
نکات خوب و مهمی بود استفاده کردیم
مرسییی